Medlemsavgift 2018

18 MAR 2018 10:32
För att rida på Sundby Ridskola måste ditt barn vara medlem i Sundby Ridklubb. Det är nu dags att betala klubbavgiften för Sundby Ridklubb för 2018. Gäller ej Ridlekis eller Prova På.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2018 07:12

Dags att betala klubbavgiften för Sundby Ridklubb!

För att rida på Sundby Ridskola måste ditt barn vara medlem i Sundby Ridklubb. Det är viktigt inte minst då försäkringsskyddet ingår i medlemsavgiften. Vid tävling måste dessutom avgiften vara betald för att tävlingslicens ska gälla.  OBS: Detta krav gäller ej Ridlekis eller Prova På.

Betala: senast den 2 april.

Avgift: 300 kr/barn

Bankgironummer: 5965-6223

Märk betalningen med barnets namn, samt dag och ridgruppOBS betalningen kan endast ske via bankgiro.

Vill du vara stödjande medlem? Betala in 200 kronor och märk med ditt namn.

Om du inte får våra mailutskick så maila din e-postadress till This is a mailto link med information om barnets namn och ridgrupp så lägger vi till dig.

Skribent: Magnus Johansson