Föreläsning med fokus på omhändertagande av hästar

06 FEB 2019 20:38
  • Skapad: 06 FEB 2019 20:38

Till vår stora glädje har Sundby Ridklubb fått möjlighet att bjuda in till en föreläsning med Karin Holmqvist med fokus på omhändertagande av hästar. Karin är hästskötare hos dressyrryttaren Kristian von Krusenstierna som rider på Grand Prix nivå och har stor erfarenhet av vad som är till hjälp för att en häst ska må gott och kunna prestera på topp.
Så här presenterar Karin sin föreläsning;

För att kunna ta hand om hästen på bästa sätt måste jag lära känna den. Vad krävs för att just den här hästen ska kunna prestera så bra som möjligt på tävlingsbanan?
Ridningen är bara EN del av det hela, skötseln runt omkring är minst lika viktig.
Vad är viktigt att tänka på och hur går jag som hästskötare till väga för att ta hand om just den här hästen hemma och på tävling?

Föreläsningen riktar sig till alla intresserade vid Sundby Ridklubb!

Tid: Onsdagen den 20 februari 2019 kl 17.30 (föreläsningen beräknas pågå ca 1 1/2h)
Plats: Fritidsavdelningen
Anmälan sker till This is a mailto link Begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Skribent: Magnus Johansson