Grönt kort kurs hösten 2019

21 SEP 2019 21:01
  • Skapad: 21 SEP 2019 21:01

Är det snart dags att börja tävla? Sundby Ridklubb erbjuder sina medlemmar en Grönt kort-kurs under hösten. Samtliga datum är obligatoriska och det går inte att byta dag.

Kursen hålls lördagen den 12:e oktober kl. 9.30-13.00, lördagen den 19:e oktober 9.30-13.00 och söndagen den 20 oktober 9.30.13.00. Rider man lektion vid dessa tillfällen får man avboka ridningen och rida igen vid ett annat tillfälle.

Kursen är gratis för Sundby Ridklubbs medlemmar, ordinarie pris 500kr/person. Ryttare födda 2006 kan med fördel gå kursen då man behöver eget grönt kort från 13 års ålder. Föräldrar som går kursen betalar 200kr och blir då automatiskt stödjande medlemmar i Sundby Ridklubb.

Skriv upp er på listan i Café Havrebollen. Det är viktigt att ni skriver tydligt då kursledaren kommer skicka ut material innan kursstart.
Det är en intensiv kurs och det krävs pluggande. Ni kommer få bok och länkar när ni anmält er för det krävs att man läser på innan första tillfället både i boken och på nätet.

Skribent: Magnus Johansson