Sundby Ridklubb vann båda finalerna!

2017-06-08 09:09
Finalerna i Ponnyallsvenskan divsion III dressyr och hoppning avgjordes den 3-4 juni i Täby och Hölö. Stort grattis Sundby Ridklubb som vann båda finalerna.
  • Uppdaterad: 2017-06-08 23:10

Sundby vann Allsvenskan div 3 i Dressyr!
Stort grattis till vårt duktiga lag som vann finalen av Allsvenskan på Täby Ryttarcenter den 3 juni. Tvåa kom Täby Ryttarsällskap och Farsta Ryttarvänner blev trea.
Laget bestod av Elize Idén & Tortebo Lord Daniel, Emma Bertö & Twice More P, Ella Flyckt & Floorfiller P samt Linnea Karlsen & Triple it P och vår duktiga lagledare Carro Wickström.

De gjorde det igen!
Finalen i Ponnyallsvenskan divsion III hoppning för ponny avgjordes den 4 juni hos Hölö Ridklubb. Sundby Ridklubb vann följt av Djurgårdens Ryttarklubb på andra plats, tredje pris gick till Djursholms Ridklubb och Södertälje Ridklubb lag 1 kom på fjärde plats. Totalt deltog 29 lag i serien fördelat på 2 grupper varav 15 lag gick till final.
Lagledare Mikaela Hofmeijer och laget för dagen var Astrid Karl på Riverdance, Alice Palm på Four Me P, Emma Bertö på Twice More P och Ella Flyckt på Rivaldo P. Det var när Ella och Rivaldo P slog till med en superrunda och red ihop dagens absolut högsta stilpoäng som segern säkrades. Otroligt snyggt!

Skribent: Tina Palm