Sponsra oss!

Sundby Ridklubb har många eldsjälar och lever på många som jobbar ideellt, vilket är en förutsättning för att klubben ska leva vidare.

Sundby Ridklubb är en mycket framgångsrik klubb på tävlingsbanorna i Stockholm med omnejd. Klubben är även känd för sina mycket välarrangerade tävlingar. Varje år arrangerar klubben flera välbesökta tävlingar. Varje tävlande ekipage brukar ha minst två personer med sig.

Vi vill gärna samarbeta med företag och har därför sponsorerbjudanden.
Vi har valt att paketera erbjudanden så här:

Paket 1

Alla tävlingar sker i ridhuset. Där kan vi erbjuda en skyltplats (250x80cm). Du får även ditt företags logotyp med länk på ridklubbens hemsida.

1 år 5000 kronor
3 år 13 000 kronor

Paket 2

Stor skylt i ridhuset (300 x 150cm) Skylten placeras på den bästa platsen vid de stora speglarna!
Logotyp med länk på ridklubbens hemsida "Banderoll utsida ridhus vid klubbens dressyr- samt hopptävlingar. Tävlingarna är lokala samt regionala, vilket betyder besökare från  hela Stockholms län och Södermanland. Ditt företag ansvarar för att lämna en banderoll till ridklubben som ansvarar för hantering/uppsättning samt förvaring av densamma.

1 år 10 000 kronor
3 år 25 000 kronor

Sponsra separata delar

Det finns även möjlighet att köpa separata delar av paketen.
Priserna blir då följande:
Liten skylt i ridhuset (250 x 80 cm)

1 år 5000 kronor
3 år 10 000 kronor

Stor skylt i ridhuset (300 x 250 cm)

1 år 9000 kronor
3 år 20 000 kronor

Specifikation av innehållet i paketen

Liten skylt i ridhuset

Skylten sitter inne på väggen i ridhuset. Väl synlig från både läktare och cafeteria. Måtten är 250 x 80 cm. Vi gör skylten där du får ditt företags lototyp upptryckt med utrymme för info om t.ex. er webbadress eller telefonnummer.

Stor skylt i ridhuset

I ridhuset vid spegeln på ridhusets kortsida har vi de två bästa skyltplatserna. Skyltarna är stora (300 x 250 cm)  och undgår ingen som går in i ridhuset. Vi gör skylten med ditt företags logotyp. Vill du får du självklart med annan info men vi  rekommenderar er att hålla skylten ”ren” med info.

Logotype med länk på hemsida

På vår hemsida, www.sundbyridklubb.se kommer vi lägga upp våra sponsorers logotyper med klickbar länk till er hemsida.

Banderoll upphängd vid våra tävlingar

Varje år arrangerar Sunby Ridklubb minst 6 tävlingar. Våra tävlingar är mycket populära och lockar många deltagare. Banderollen sätts upp på ridhuset väl synlig för tävlande barn, föräldrar och övrig publik. Klubben arrangerar lokala samt regionala tävlingar.

För mer information kontakta oss via e-post This is a mailto link.

Uppdaterad: 24 MAR 2018 19:53