Dressyr 10/11

IMG_7376IMG_7396IMG_7410

Sundby vann Ponnycupen i dressyr 2011 - Hurra!
Det blev vinst för Sundbys dressyrtjejer i årets Ponnycup. Hurra och stort grattis till Michaela Arvidsson, Therese Dahl, Frida Hyensjö och Fanny Färjsjö. Ett stort tack till Frida Hallestrand, Hanna Klingström och Caroline Wickström som tränat och coachat tjejerna. Alla föräldrar som ställt upp och bakat/fixat ska också ha en eloge. Härligt med vuxna som engagerar sig!

Final för Sundby i ponnycupen dressyr
Nu är det klart att Sundby rider final mot Lidingö och Enskede RK i ponnycupen i dressyr. Den 8 maj möter vi Lidingö på Enskede ridskola (kl 16.00) och den 21 maj rider laget mot Enskede på Lidingö (kl 16.30). Det ska bli jättespännande att rida finalen och vi håller tummarna för att det ska gå bra för Therese, Mickaela, Fanny och Frida.

Sundby vann sin sista match mot Vallentuna
När matchen mot Vallentuna var avslutad visade poängresultatet att Sunby vunnit med 3 poäng! Sundby hade 588 poäng och Vallentuna 585 poäng. Guldet gick till Therese Dahl som red Pandora. Sunby har nu vunnit alla matcher utom en, vilket ger 14 poäng totalt. - Jag är jättestolt över tjejerna som har ridit så bra denna säsong säger Hanna Klingström, lagledare.

Sundby vann mot Tungelsta
Det blev vinst för Sundby vid lördagens ponnycupmatch. Fanny Färjsjö vann guld på 181 poäng, hon red Twice More P. Silver fick Lina Trygg (Tungelsta) som även hon red Twice More P. Frida Hyensjö på Derby Lady P fick 171 poäng, Therese Dahl red ihop 170 poäng. Hon red Stackarps Maine. Michaela Arvidsson red Double Power och hon fick 166 poäng. Grattis tjejer och Hanna Klingström som är lagets coach. Nästa match är 20 februari mot Vallentuna.

Ännu en vinst för Sundby i ponnycupen
När matchen mot Tyresö var avslutad stod det klart att Sunby vunnit med 7 poäng, 526 mot 519. Fanny Färjsjö fick silvermedaljen på 177 poäng. Hon red hästen Lady. Frida Hyensjö red Snowberry och hon fick 175 poäng. Therese Dahl fick 174 poäng. Nästa match är på Sundby den 19 februari klockan 17.30.

Vinst för Sundby mot Bogesundslandet
Det blev Sundby som tog hem vinsten vid dagens match mot Bogesundslandet. Fanny Färjsjö fick guldmedaljen och Therese Dahl fick motståndarlagets pris för bästa ritt. Nästa match är den 13 februari mot Tyresö.

Förslust mot Tungelsta
6 ynka poäng skillde mellan Tungelsta och Sundby när matchen var över. - Jag är jättestolt över tjejerna och deras insats. Vi är på hugget säger lagledare Hanna Klingström. Dagens silvermedaljen gick till Fanny Färjsjö som red Aragorn. Nästa match är den 30 januari mot Bogesundslandet.

Sundby vann mot Bogesundslandet 19 december
Det blev ännu en vinst för dressyrlaget denna tredje gång. Bra ridet tjejer!
Michaela Arvidsson red hem silvermedaljen och guldet gick till Elise. Båda tjejerna red Amazing Grace. Nästa match är en bortamatch den 23 januari mot Tungelsta.

Vinst mot Vallentuna RK den 5 december

Ponnycupslaget i dressyr vann även sin andra hemmamatch med 551-526.
Fanny Färjsjö på Twice More P vann och Hanna Jansson från Vallentuna
fick silver. Hanna red Derby Lady. Nästa match är den 19 december hemma.

Vinst mot Tyresö den 12 september

Ponnycupslaget i dressyr vann sin första hemmamatch med 537-535. Tyresö´s Jennifer Beth, som red Stackarps Maine, fick guldmedaljen. Sandra Sondell på Kahlua knep silvermedaljen. Nästa match är den 5 december hemma.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:35 Skribent: Petra Färjsjö