Hoppning 10/11

Vinst för Sundby den 20 februari

Sundby vann dagens match mot Roo Gård RF. Jessika Alvrud, Roo Gård, fick dagens guldmedalj. Hon rhade tiden 55,8 och hon red Creme Fraiche. Silvermedaljen gick till Filippa Wigström, som även hon red Creme Fraiche. Ekipaget hade tiden 57,5.

Förlust mot Skånsta den 6 februari

Sundby förlorade hemma mot Skånsta och Sundbyryttaren Amanda Gustavsson på Derby Lady knep dagens guldmedalj. Idealtiden var 49,9 och Amanda red på 50,2. Skånstaryttaren Jennifer Riddersäter fick silvermedaljen och även hon red Derby Lady, tiden 48,5.

Oavgjort mot Södertälje den 29 januari

Alla i ponnycupslaget red felfritt mot Södertälje. Filippa Wigström fick dagens silvermedalj. Hon red hästen Pinto, som var ganska lik Sundbys egen Spartacus. Emelie Åslin fick motståndarlagets hederspris för bästa ritt. Louise Boander på hästen Sanna fick dagens guldmedalj.

Förlust mot Sorunda den 23 januari

Sundby förlorade mot Sorunda vid dagens ponnycupmatch i hoppning. Silvermedaljen gick till Emma Tedenström. Nästa match är den 29 januari mot Södertälje.

Sundby vann mot Södertälje den 14 november

Emma Tedenström och Flower Power hade en bra tävlingsdag. Emma var närmast idealtiden, vilket gav guld och hon fick bortalagets pris för bästa ritt. Silvret gick till Lovisa Ringström som red Derby Lady.
Grattis tjejer till två ytterligare poäng. Nästa match är den 23 januari, borta mot Sorunda.

Vinst mot Roo Gård 2 den 13 november

Ponnycupslaget vann sin match mot Roo Gård. Filippa Wigström fick dagens guldmedalj. Hon red närmast idealtiden på hästen Lianne. Sofie Styf valdes ut av det andra laget som den i Sundbys lag som hade den bästa ritten. Hon red hästen Chiquita och ekipaget blev uteslutet efter tre olydnader! Emelie Åslin red snabbast av alla startande idag. Linnea Hyensjö, Amanda Gustavsson, Filippa Wigström, Emelie Åslin, Emma Tedenström och Sofie Styf var med i dagens lag.

Förlust mot Skånsta den 30 oktober

Ponnycupslaget förlorade sin match mot Skånsta. Sofie Styf fick dagens silvermedalj. Emma Tedenström fick en nyckelring med en häst för att hon red fina vägar och bra tempo.

Förlust mot Sorunda den 19 september

Ponnycupslaget i hoppning förlorade sin första hemmamatch. Sofia Winberg Sorunda fick dagens guldmedalj. Hon red Emerson och hade tiden 51,1. Sundby ridklubbs Linnea Hyensjö, fick silvermedalj för tiden 48,4 och hon red Riverman.

Uppdaterad: 29 APR 2015 17:40 Skribent: Petra Färjsjö