Hoppning 12/13

Oavgjort borta mot Vallentuna 17/2
Säsongens sista ponnycup match i hoppning slutade oavjort
borta mot Vallentuna. Hela laget red felfritt och dagens
guldmedalj gick till Ella.
hopp_ponnycup_2013
Laget bestod av Ella Flyckt, Alice Palm, Olivia Eldberg, Filippa Wigström,
Linnea Karlsen, Linnea Kurman och reserv var Ellen Granberg

Vallentuna vann mot Sundby 4 februari
Det blev förlust mot Vallentuna när det var hemmamatch den 4 februari. Silvermedaljen gick till Olivia E. Laget bestod av Linnea Ka, Linnea Ku, Filippa, Olivia, Ella och Alice P. Sundby möter Vallentuna den 17 februari, borta.

Vinst mot Täby 26/1
Det blev vinst till Sundby vid bortamatchen mot Täby. Linnea Ka vann guldet och Filippa fick motståndarlagets hederspris. Laget bestod av: Ellen G, Linnea Ka, Linnea Ku, Filippa W, Olivia E och Ella F.

Oavgjort mot Färingsö 17/11

Även bortamatchen mot Färingsö blev oavgjord. Alla Sundbytjejer red felfritt och dagens guldmedalj gick till Linnea Karlsén. Laget bestod av Amanda Gustavsson, Filippa Wigström, Olivia Eldberg, Ella Flyckt, Linnea Karlsén och Linnea Kurman. Reserv var Alice Palm.

Oavgjort mot Färingsö 11/11

Sundby mötte Färingsö hemma och dagens match blev oavgjort. Silvermedaljen gick till Linnea Karlsén. Laget bestod av Amanda Gustavsson, Filippa Wigström, Olivia Eldberg, Ella Flyckt, Linnea Karlsén och Linnea Kurman. Reserv var Alice Palm.

Förlust hemma mot Haningebyggden

Det blev förlust när Sundby mötte Haningebygden hemma den 30 september, men dagens guldmedalj gick till Filippa Wigström. Laget bestod av Amanda Gustavsson, Filippa Wigström, Olivia Eldberg, Ella Flyckt, Linnea Karlsén och Linnea Kurman. Reserv var Alice Palm.

Vinst för hopplaget 16 september

Det blev vinst när ponnycuplaget red sin första match mot Haningebygden.
Alla tjejer red felfritt - Grattis! Amanda fick silvermedaljen.

Laget bestod av Amanda, Filippa, Olivia, Linnea Ka, Linnea Ku och Ella.
Reserv var Alice Palm. Nästa match rids den 30 september på Sundby.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:35 Skribent: Anna Hyensjö