Klubbmästerskap

Varje år har vi klubbmästerskap i dressyr och hoppning. Tävlingarna är öppna för de elever som kommit upp till en viss ridnivå som ridlärarna bestämmer. Inbjudan till dessa tävlingar sätts upp på anslagstavlan i stallet och där framgår tydligt vilka som får vara med.

Klubbmästerskapen är uppdelade i tre omgångar,  i olika åldersgrupper. Inför varje omgång får alla deltagare ta ett lottnummer och utifrån det får de önska häst, detta för att det ska bli så rättvist som möjligt.
Man får bara rida en häst en gång under samma KM.

I varje omgång utses vinnare, när sedan alla tre omgångar är avgjorda räknas resultaten ihop och vi kan utse en klubbmästare i dressyr respektive hoppning. Vinnarna får sedan en pokal av styrelsens ordförande vid vår traditionsenliga våravslutning.

Uppdaterad: 07 SEP 2017 20:22
Skribent: Anna Hyensjö