Hjälpa till på tävlingar

Sundby Ridklubb arrangerar flera hopp- och dressyrtävlingar varje år för att ge våra egna ryttare möjlighet att tävla och för att få in pengar till klubben.

För att tävlingarna ska fungera behövs det många funktionärer som kan hjälpa till med olika uppgifter, före och under tävling.
För elever som rider i specialgrupperna för dressyr och hoppning är det självklart att ordna en vuxen som är funktionär vid våra hemmatävlingar.

Arbetsuppgifter på en tävling kan till exempel vara att jobba i cafeterian, hjälpa till på parkeringen, stå vid framridningen eller vara dörrvakt vid in- och utridning. De flesta upgifterna kräver inte någon hästvana.
Alla kan hjälpa till och din hjälp behövs. Här kan du läsa vilka olika uppgiter som finns med under en tävlingsdag.

Vi hoppas få se just dig som funktionär vid nästa tävling!

Läs mer om vad du kan hjälpa till med här (pdf)

Uppdaterad: 12 AUG 2016 11:15
Skribent: Anna Hyensjö