Kostnader tävling

Alla som tävlar betalar en anmälningsavgift och den varierer mellan tävlingarna. Avgiften betalas via tävlingsdatabasen och det konto som du lagt upp där.

Eleverna som tävlar på Sundby ridskolas ponnyer vid hemmatävlingar betalar, även en startavgift. Startavgiften vid hemmatävlingar är 80 kronor per start. Beloppet betalas i sekretariatet på tävlingsdagen, då du startanmäler dig.

Vid klubbmästerskapen betalar du en anmälningsavgift och en startavgift på 50 kronor per start. Anmälningsavgift betalar du när du anmäler dig och startavgiften betalas vid varje tävlingstillfälle.

Vid debutanthoppningen betalar du en anmälningsavgift och en startavgift på 20 kronor per start. Anmälningsavgift betalar du när du anmäler dig och startavgiften betalas vid varje tävlingstillfälle. Debutanten sponsras av Sundby Ridklubb.

Tävlar man i Ponnycupen är startavgiften 80 kronor vid tävling på hemmaplan. Pengarna sätts in på klubbens Bankgiro 5965-6223. Betala direkt efter tävling. Skriv namn på ryttaren, vilken tävling det gäller samt datum, exempel "Britta Bidalsson Allsvenskan 110101". Bortamatcherna sponsras av Sundby Ridklubb.

Externa tävlingar
För externa tävlingar betalar man en startavgift på 110 kronor per start till Sundby Ridklubb. Pengarna betalas in på klubbens Bankgiro 5965-6223. Betala direkt efter tävling. Skriv namn på ryttaren, vilken tävling det gäller samt datum, exempel "Britta Bidalsson Allsvenskan 110101".

Med reservation för uppdatering av priser.

Uppdaterad: 24 MAR 2018 19:40 Skribent: Anna Hyensjö