Elit omg 3_Hogbo

Sundby slutade 3:a i Elit dressyr

22 OKT 2012 09:17
Det blev en tredje plats för Sundby när den sista omgången i dressyr Elit reds i Högbo.
  • Skapad: 22 OKT 2012 09:17

Laget slutade även på en tredje plats totalt i den "centrala zonen" vilken Stockholm tillhör. Utöver lagets tredjeplacering fick Sundby tre placeringar. Linnea Hyensjö på Erwin P blev tvåa individuellt i programmet FEI inledande program för ponny.

Emma Tedenström på Emmy blev trea och Sofie Styf på Rivaldo P placerade sig på fjärde plats i förklassen, där tjejerna red FEI inledande program för ponny.

De två bästa lagen i varje zon går vidare till Lag SM för ponny och från Stockholm gick Rånäs Ridklubb och Årsta Runstens dressyrlag vidare.

Sverige är indelat i fem zoner och resultatet efter tre omgångar för alla zoner hittar du här

Skribent: Petra Färjsjö