Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering med anledning av nya restriktioner på Sundby

08 NOV 2020 19:14
  • Uppdaterad: 08 NOV 2020 19:14

Med anledning av den ökade spridningen av Covid-19 i vår region och de nya striktare restriktionerna kommer här en uppdatering av hur detta påverkar vår verksamhet på Sundby. Vi behöver nu alla hjälpas åt att skydda personal, elever och inte minst våra hästar, som behöver omvårdnad, genom att noga följa de anvisningar som satts upp väl synligt i stall och ridhus. Det gäller bland annat:

• Vistas endast i stallet i anslutning till en lektion, stallhänget får vi vänta med lite till
• Endast en medföljande per elev får vistas i stall och ridhus
• Använd alltid handskar vid hantering av hästar och utrustning, plasthandskar finns i stallet vid behov
• Max två personer i taget får vistas i sadelkammaren
• Stanna hemma vid minsta symptom, om man kommer till stallet med symptom kommer man tyvärr behöva skickas hem
• Tvätta händerna med tvål och vatten ofta i minst 30 sekunder
• Håll en hästlängds avstånd inne och ute

Ytterligare åtgärder som vidtagits är att vi tyvärr tvingas stänga Café Havrebollen. Om man har med sig mat ber vi er att ta med egna bestick. Inne i cafeterian sitter vi med avstånd en och en vid borden och det lilla rummet innanför cafeterian stängs av tills vidare. Det är ok att sitta på den uppvärmda läktaren i anslutning till cafét, men då med avstånd till varandra och markeringar för detta kommer att sättas upp. Håll också bra avstånd till varandra på de större läktarna.

Eftersom Svenska Ridsportförbundet avråder från all tävlingsverksamhet måste vi tråkigt nog skjuta upp första omgången av KM i hoppning som skulle gått av stapeln nu på söndag 8 november. Så fort vi vet när tävlingsverksamheten återupptas återkommer vi med information.

Då spridningen i vårt närområde är omfattande och bland annat skolor stängs så behöver vi alla tänka på hur vi beter oss och respektera dessa anvisningar, så att vi kan få hålla verksamheten igång och våra barn och ungdomar kan få fortsätta göra det de tycker så mycket om. Prata gärna med era barn om detta hemma, så att de vet vad som gäller. Tack på förhand för er förståelse och bidrag!

Skribent: Cathrin Idén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sundby RK - Ridsport
Sundby Gård
14191 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info