Policy sociala medier

På Sundby Ridklubb skall det positiva vara det som syns och hörs!

Läs vår policy här:

Policy sociala medier

Denna policy beskriver riktlinjer för samtliga medlemmar som representerar Sundby Ridklubb/ Ridskola avseende sociala medier.

Du representerar alltid Sundby Ridklubb, både den tid som du befinner dig på och omkring ridanläggningen samt i andra situationer utanför anläggningen.

Policyn riktar sig även till personer som inte är medlemmar men som vistas på anläggningen eller deltar i aktiviteter som är anordnade av Sundby Ridklubb.

Exempel på sociala medier är Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, TikTok, foto- och videosajter som Flickr och Youtube samt bloggar.

Förhållningsregler

• Visa respekt, även när du sitter bakom en skärm, uttryck dig inte annorlunda än du skulle gjort i ett samtal med personen.
  • Publicera, skicka eller dela aldrig något som kan skada, kränka eller såra en annan person.
  • Fråga alltid personen om lov innan du filmar eller tar kort som du vill dela i sociala medier.
  • Om du ser eller upplever budskap eller andra tveksamheter på sociala medier, uppmärksamma personalen i stallet, ridlärare eller förtroendevalda i USEK eller styrelsen för Sundby Ridklubb.
  • I övrigt gäller begränsad användning av mobiler i stallet av säkerhetsskäl.
  • Sundby Ridklubb skall vara en plats där vi värnar om varandra och våra hästar.

Vid upprepade förseelser kan uteslutning bli aktuellt enligt klubbens stadgar.

Alla ska känna sig trygga hos Sundby Ridklubb och ingen ska behöva utsättas för negativa handlingar i verkligheten eller på sociala medier.

På Sundby Ridklubb skall det positiva vara det som syns och hörs!

Uppdaterad: 15 NOV 2021 20:45 Skribent: Cathrine Idén

E-post: info@sundbyridklubb....