Nyheter från SDF

Under våren 2020 blev flera allsvenskor inställda, endast en serie kunde genomföras. Nu under hösten har alla planerade allsvenskor ridits och det återstår endast en omgång.

Ny medlemsförening

(2020-10-21 11:34)
Vi välkomnar Elvskogens Ryttarförening som ny medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet med distriktshörighet till oss här i Stockholm.

(2020-10-20 09:41)

I Stockholms län startades Fälttävlansallsvenskan upp 2020 - nu kör vi vidare med samma koncept även 2021.

Funderar du på att utbilda dig inom ridsporten? Kanske till C-tränare eller siktar på att bli handledare för Grönt kort kurser.

Grattis Ågesta Ridklubb!

(2020-10-06 15:09)
Vinnare i både Ponny- & Stockholmscupen i dressyr 2020 är Ågesta Ridklubb.

Nyhet för de föreningar som arrangerar tävlingar och ställer ut licenser till sina tävlingsryttare.

För tävlingsansökningar inför 2021 har tävlingsterminen delats in i två delar.

Vad har hänt och vad behöver hända? Den 29 september kan du (ledamot i en ridsportförenings styrelse inom Stockholms Läns Ridsportförbund) vara med och påverka inför Ridsport 2025.

Nu drar Ungdomsledarkurserna igång igen under hösten.

Det är just nu stor efterfrågan efter en Basutbildning för ridsportens ledare. Den 27 september kör vi den första basutbildningen under hösten.

I Stockholm finns den unika cupen, Ponny- & Stockholmscupen, där elever vid ridskolor får en första inblick i hur det är att tävla. Nu är det återigen dags att dra igång cupen inför nästa säsong.

Trevlig sommar!

(2020-06-30 11:38)
Efter en annorlunda vår hoppas vi nu att ni alla får en riktigt skön sommar.

E-post: info@sundbyridklubb.se