Sponsra oss!

Sundby Ridklubb är en ideell förening med ca 300 medlemmar, till största del barn och ungdomar som rider hos oss. Vi verkar för att för att kunna bedriva en verksamhet som främjar en meningsfull fritid för våra medlemmar. Vill du stödja klubben genom att bli en av våra sponsorer kan vi erbjuda följande upplägg. Vi är tacksamma för alla former av engagemang!

Sponsorpaket 1- lilla tävlingspaketet

500 kr till priser i en av våra hemmatävlingar eller motsvarande i priser

• Ditt företagsnamn kommer att nämnas under tävlingsdagen av tävlingens speaker

• Ditt företagsnamn kommer att visas vid tävlingens sekretariat där vi visar upp tävlingens sponsorer

• Ditt företagsnamn kommer att nämnas i sociala media i samband med tävlingen

Sponsorpaket 2 - stora tävlingspaketet

2000 kr till priser i en av våra hemmatävlingar eller motsvarande i priser

• Ditt företag blir huvudsponsor av en eller flera klasser vid en av våra hemmatävlingar

• Ditt företagsnamn kommer att nämnas under tävlingsdagen av tävlingens speaker

• Ditt företagsnamn kommer att nämnas i sociala media i samband med tävlingen

Sponsorpaket 3- skylt i ridhuset

5 000 kr till Sundby Ridklubbs verksamhet

• Ditt företag kommer att en egen skylt som sätts upp över sargen i ridhuset under minst ett års tid. Klubben ansvarar för framtagande av skylt, sponsor tillhandahåller logotype etc. Skylten faktureras sponsorn.

Utöver dessa paket är vi också givetvis öppna för att diskutera skräddarsydda upplägg.

Kontakta oss på This is a mailto link vid intresse!

Uppdaterad: 25 AUG 2018 22:48

E-post: info@sundbyridklubb....