Dressyr - 2012

Sundby vann finalen i Ponnyallsvenskan div II

Sundby vann finalen med 201 poäng före Rånäs Ridklubb som fick 197 poäng och trea slutade Årsta Runsten med 195 poäng. Laget bestod av Fanny Färjsjö på Rivermann P, Linnea Hyensjö på Prince of Rheinland, Amanda Gustavsson på Twice More P och Emma Tedenström på Giacomo.

Individuellt vann Linnea Hyensjö LB:1 kat C med 70, 69%, Amanda Gustavsson kom tvåa i LB:1 kat D med 68,62% och Fanny Färjsjö placerade sig på 6:e plats med 63,79%. I LA :1 vann Linnea och Prince of Rheinland kat C med 70,61%, Emma och Giacomo blev tvåa i kat D med 66,14%.

Resultat 14 oktober 2012 - Sundby vidare till final
När den andra omgången av Ponnyallsvenskan div II omgång 2 var klar stod det klart att Sundby gått vidare till final. Laget bestod av Fanny Färjsjö, Filippa Wigström, Therese Dahl och Amanda Gustavsson.

I förklassen Lätt C:2 kat D vann Emma Tedenström med Giacomo och och Josefine Forsberg på Amazing Dream och Marika Hoffman på Rivermann kom på delad fjärde plats. I L C:2 kat C kom Elina Schönbeck på Emerson på sjätte plats och Filippa Wigström på Derby Lady P kom på nionde plats.

I lätt B:1 kat C kom Fanny Färjsjö på Floorfiller tvåa. I kat D var det många Sundbyekipag i toppen - Amanda Gustavsson på Twice More P blev tvåa, Emma Tedenström på Giacomo blev trea och Therese Dahl på Riviera P kom på fjärde plats.

Resultat från tävlingen hittar du här

Ställningen för grupp 2 - efter två omgångar

Vinst för Sunby omgång 2
När den andra omgågen av Ponnysallsvenskan var färdigriden stod Sundby återigen som segrande lag. I laget denna gång red Filippa Wigsträm på Derby Lady P, Michaela Arvidsson på Rivermann P, Therese Dahl på Riviera P och Amanda Gustavsson på Twice More P. I förklassen vann Amanda kat D på 70,36% och Mickis kom trea med 64,64%. I kategori C kom Filippa på tredje plats med 66,07%.

Första omgången i Ponnyallsvenskan div III
Sundby vann den första omgången i div III. Laget består av Fanny Färjsjö
på Floorfiller, Michaela Arvidsson på Riverman P, Therese Dahl på Riviera P
och Amanda Gustavsson Twice More P. Amanda vann kat C:2 med 74,64%. Hon red Twice More P. Therese Dahl på Riviera kom fyra i samma kategori och Michaela Arvidsson och Rivermann P femma. Grattis tjejer!

Resultat från tävlingen hittar du här

Lag Omg 1
    Omg 2
    Final
     Placering
Sundby RK  9 p  9 p
Årsta Runsten  7 p
Gladö RK  6 p
Botkyrka RS   5 p
Rastaborgs RK   4 p
Mälarhöjden   3 p
Haningebygden   2 p
Siggesta RK   1 p

Första omgången i Ponnyallsvenskan div I

Sundby slutade på femte plats i lagtävlingen när den första omgången i div 1 ponnyallsvenskan var färdigriden. Linnea och Erwin kom på andra plats i kat. C individuellt och Frida och Prinsen kom på femte plats, i samma kategori.
I laget tävlar Sofie Styf på Rivaldo P, Emma Tedenström på Emmy P, Frida Hyensjö på Prince of Rheinland och Linnea Hyensjö på Erwin P.

Den första lagtävlingen vanns av Rånäs RK och Roslagens R & KK om
på andra plats. Nästa tävling är den 6 maj på Sundby.
Resultat från tävlingen hittar du här.

Andra omgången ponnyallsvenskan div I
I lagtävlansprogrammet fick Frida och Prinsen 67,42%, Emma och Emmy P
71,42 %, Sofie och Rivaldo 71,14%, Linnea och Erwin P 68,71%. Vilka resultat!
Laget slutade på en andra plats denna gång.

laget_2

Individuella resultat 6 maj
Linnea Hyensjö och Erwin P vann LA: 1 kat C med 71,05%. Frida Hyensjö på Prince of Rheinland kom trea i samma kategori. Emma Tedenström på Emmy P vann kategori D med 70,63% och Sofie Styf på One More P kom trea med 68,47%. Sofie Styf placerade sig även på femte plats med Rivaldo P med 68,15%.

Lag Omg 1
     Omg 2