Dressyr - 2013

Sundbys lag i ponnyallsvenskan division III 2013 består av Therese Dahl på Twice More P, Amanda Gustavsson på Floor Filler P, Fanny Färjsjö på Riviera P och Linnea Kurman på Prince of Rheinland.

Vinst på Årsta Runsten den 4 maj
Laget vann och i förklassen, där ekipagen red LB:1 placerade sig Linnea Kurman och Prince of Rheinland kat C och Linnéa Hyensjö på Floorfiller P blev tvåa. I kategori D, samma klass kom Therese Dahl och Twice More P på delad första plats.

Linnea Kurman och Linnéa Hyensjö efter prisutdelning i LB:1.

Laget red LC:1 i finalklassen där Amanda Gustavsson och Fille vann den individuella klassen i kat C. I kat D placerade sig Fanny Färjsjö och Riviera på en femte plats.
Totalt slutade laget som vinnare med 205,55 poäng före Rastaborg 204,44
poäng samt Siggesta ryttarförening på 199,25 poäng.

Se hela resultatlistan här

Gustavsberg den 17 mars

Laget slutade på andra plats i lagtävlingen. I förklassen, där ekipagen red LC:2 placerade sig Therese Dahl och Twice More P på 10:e plats med 66,43%.

I lagklassen, där man red LC:1, blev Linnea Kurman och Prince of Rheinland 8:a med 69,07% och totalt slutade laget på andra plats. Resultat för alla i laget blev: Therese och Twice More P kom på 11:e plats med 67,03%, Fanny och Riviera kom på 13:e plats med 65,74%. Amanda och Fille slutade 33:a med 57,04%.

Uppdaterad: 07 JUN 2017 15:40 Skribent: Petra Färjsjö

E-post: info@sundbyridklubb....