top of page

SUNDBY RIDKLUBB

Horse Ranch
Inomhus Riding Arena
Häst Stall porträtt

Om Sundby ridklubb

Ridverksamheten vid Sundby Gård genomförs i regi av Sundby Ridklubb som är en ideellt verkande förening i samverkan med Sundby Ridskola. Verksamheten har funnits på plats sedan 1971 och är belägen i ett naturskönt område i Huddinge kommun. Klubben har drygt 300 medlemmar och verksamheten riktar sig till barn och ungdomar i olika åldrar. Här finns undervisning på många nivåer, från nybörjarkurser för de allra minsta till specialgrupper inom hoppning och dressyr.
Sundby Ridskola har ca 35 ponnyer av hög kvalitet i olika storlekar.

DSC00523.jpg

Anläggningen

nyastallet9.jpg

Cafét

Följ ridlektionerna från mysig miljö med något gott att äta och dricka.

DSC05661.jpg

Nya stallet

Nu pågår byggnation av vårt nya fina stall. Planen är att stallet skall stå klart tidig vår 2023. Stallet kommer ha plats för 40 hästar samt utrymmen för personal, kontor, samlingsrum, omklädningsrum mm

Grå katt under soffbordet

Ridbanan

Vår stora fina utebana är 30 x 70 meter och ridhuset är 20 x 60 meter. Underlaget på båda banorna är fibersand levererat av världens bästa underlagsexpert.   

       De Grondslag  är leverantör till Stockholm International Horse Show och har även lagt bland annat OS-banan i Tokyo

Sundbyandan:

GLÄDJE
-det är roligt att komma till Sundby, vi har en glad och positiv känsla när vi är i stallet
PEPP
-vi är sjyssta och bra kompisar som peppar och bryr oss om varandra och hästarna
GEMENSKAP
-vi är snälla mot varandra och hästarna, vi hjälps åt och gör roliga saker ihop

Vårt uppdrag har fyra ben

DSC01677.jpg

En högkvalitativ ridutbildning

Tillsammans med och genom Sundby Ridskola tillser vi att till våra medlemmar ges en högkvalitativ ridutbildning. Ridverksamheten på Sundby Gård vänder sig främst till barn och ungdomar mellan 7-20 år.

 

Genom aktiviteter och genom vår ungdomssektion skapar vi en inkluderande miljö som erbjuder aktiviteter utöver lektionstillfällena.

Du är alltid välkommen till Sundby!

En meningsfull fritid som präglas av inkludering

Genom aktiviteter och genom vår ungdomssektion tillser vi att skapa en inkluderande miljö som erbjuder aktiviteter utöver lektionstillfällena. Sundby erbjuder en meningsfull fritid, man är alltid välkommen till Sundby. 

DSC03099.jpg
DSC03971.jpg

Tävlingsklubb

Våra medlemmar behöver inte ha egen häst för att tävla. Våra ridskolehästar tävlar och vinner!

När elever är utbildningsmässigt mogna och har ambitionen att tävla bidrar klubben till att de får delta.

Vår anläggning

Vår anläggning ska kännas trivsam och säker för våra medlemmar. För vår personal är det viktigt att den är inspirerande, funktionell och erbjuder bra arbetsmiljö.

DSC04070.jpg

Våra sponsorer

Dessa företag gör skillnad!

hookswide.png

Hööks hästsport skapar glädje med sina produkter

Det har inte undgått någon att Hööks produkter är populära. Våra medlemmar tackar därför Hööks på Kungsgatan för sponsring av tävlingspriser genom åren. Tack!

sorundakorvfit_edited.jpg

Sorundakorv smakar bäst

Oavsett om det är städdag eller tävling så njuter vi av Sorunda Korvfabriks hantverk. Stort tack för er omtanke och engagemang!

logoconstructiondark.png

Bygg

Construction Number One Stockholm är ett byggnads- och projektföretag med stor samlad kompetens och erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm. Vi utför olika sorters entreprenadarbeten, från mindre nybyggen och renoveringsuppdrag åt privatkunder till mer omfattande byggnadsprojekt antingen i egen regi eller i samarbete med andra större partners.

bottom of page